LIITTYMÄVARAUKSET

Tilanne 20.3.2019

Tule kuulemaan varaustilanne Läyliäisten Seuralaan klo 11 sunnuntaina 31.3., jossa otamme vastaan ensimmäiset sitovat kuituliitymät ja kuituvaraukset - mutta sillä varauksella, että ennätämme tämänhetkisen kiireen kourissa saada esityöt valmiiksi Seuralan tilaisuuteen!

Seuraa myös Järventaustan Facebook-valokuituryhmää ja Järventaustan kotisivua varausten ja muiden kyläkuitumme osaprojektien etenemisestä. Tulemme tiedottamaan myöhemmin myös sähköpostin ja osittain myös tavallisen postituksen kautta.

Mikäli yllättäviä esteitä ei ilmene, alkaa kuidunveto roudan sulettua, ja kestänee ainakin alkusyksyyn. Varmistu että naapuritkin ovat varmasti kuulleet valokuituhankkeestamme. Jokainen hankittu liittymä alentaa meidän kaikkien kustannuksia. "Mattimyöhäisiä" voidaan ottaa mukaan niin kauan kuin kaapelointityö ei ole ohittanut kiinteistöä. Sen jälkeen liittymän hinta nousee lähelle pilviä!

Voit kysyä lisätietoja myös osoitteesta lopenkuitu@gmail.com tai soita ja kysele lisää Markku Siivolalta 0400-666996 tai Esko Leinolta 050 543 5566.

 

Hankintapäätökseen vaikuttavia seikkoja